متین اسحاقی

متین در خانواده ای هنرمند دیده به جهان گشود. از سن ۳ سالگی ، شروع به یادگیری نوازندگی ساز تمبک نزد پدرش، داریوش اسحاقی نمود. اولین اجرای موسیقی وی در پنج سالگی به همراهی پدرش بود. از سن هفت سالگی، نواختن تار را نزد آقای شرمین نگاری آغاز کرد و یادگیری ردیف را نزد بهداد شاهیده ادامه داد. دوره های تکمیلی تکنیک های نوازندگی تار و ردیف موسیقی ایرانی را نزد بهروز همتی ادامه داد. ردیف علی اکبر خان شهنازی را زیر نظر استاد محمد رضا لطفی فراگرفت و همچنین از برخی از کلاس های استاد حسین علیزاده بهره برد. او در سال ۱۳۸۴ مقام اول نوازندگی در بین دانش آموزان سراسر کشور و در سال ۱۳۸۶ مقام اول تکنوازی تار در جشنواره بین المللی موسیقی فجر را به خود اختصاص داد. او در سن ۱۲ سالگی همراه با برادرش به کشور آمریکا برای ادامه ی تحصیل در رشته ی موسیقی مهاجرت کرد . وی در رشته موسیقی مدیا در دانشگاه سی سان لس آنجلس به ادامه ی تحصیل پرداخت و در سال ۲۰۱۷ فارغ التحصیل گردید.  متین به همراه برادرش میثاق، و نوازندگانی دیگر گروه کوبانگ را در لس آنجلس بنا نهادند و تاکنون کنسرت های متعددی در آمریکا  و سایر کشورها با آن گروه اجرا کرده اند.

میثاق اسحاقی

میثاق اسحاقی در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد. وی از کودکی نواختن ساز تنبک را نزد پدر خود داریوش اسحاقی فراگرفت. بعد به تشویق پدر به یادگیری ساز ویلون مشغول شد و پس از گذشت مدتی با شنیدن صدای کمانچه به این ساز علاقه مند شد و به یادگیری آن پرداخت. میثاق از محضر اساتید بزرگی مانند محمدرضا لطفی، اردشیر کامکار، علی اکبر شکارچی و سعید فرجپوری برای فراگیری کمانچه استفاده کرده است. وی پس از گذراندن دوره های آهنگسازی نزد کامبیز روشن روان به آمریکا سفر کرد و هم اکنون در رشته آهنگسازی و نوازندگی در مقطع فوق لیسانس مشغول به تحصیل است.
میثاق با گروه کوبانگ که متشکل از اعضای خانواده ، پدر(داریوش اسحاقی)، مادر(فریبا اسحاقی) و برادر(متین اسحاقی) می باشد علاوه بر اجراهای متعدد داخلی و خارجی تاکنون ۵ آلبوم منتشر کرده است. "آهوی من" و "جان جانان" با صدای آرین رحمانیان، "چشم سخنگو" با صدای صادق میرزایی، "زیباتر از ماه" با صدای علیرضا شاهمحمدی، "سرور" سازهای کوبه ای و "خنده صبح" با صدای سیامک شجریان.

سارا معصومی

سارا در خانواده ای اهل خراسان در شهرستان گنبد کاووس در شمال شرق ایران به دنیا آمد. از کودکی به آواز و تصنیف علاقه مند شد و در محافل محلی به صوت خوش مشهور. در سال ۲۰۰۳ در سن هجده سالگی برای تحصیل در رشته ی فرهنگ و ادبیات فارسی به تهران رفت. در سال ۲۰۰۵ فراگیری آوازدستگاهی ایران را در محضر استاد غلامرضا رضایی آغاز کرد و پس از دوسال یادگیری آواز دستگاهی را در محضر بانو فریبا داوودی ادامه داد و در همان حین مبانی نواختن سه تار را نزد استاد مهدی فلاح صفا فرا گرفت و به اتفاق استاد مذکور موفق به برگزاری کنسرت خصوصی در تهران شد که مورد استقبال اساتید و هنرجویان قرار گرفت. پس از مهاجرت به آمریکا در سال ۲۰۱۷ فعالیت خود را با اجرایی در مراسم نوروزی دانشگاه کایفرنیا سندیگو شروع کرد. در همان سال به همراهی استاد کوروش تقوی در کانون فرهنگی ایرانیان سندیگو به روی صحنه رفت. همچنین به پاس آشنایی قدیمی با گروه کوبانگ ایشان را در چندین اجرای محلی همراهی کرد. او هم اکنون ساکن کالیفرنیا شهر سندیگو است

جمشید مرامخواه


متولد ۱۳۳۱ وی در سال ۱۳۴۵ وارد دانشکده هنرهای زیبا (دانشگاه تهران) شده و با پشت سر نهادن بحرانهای فرهنگی ناشی از انقلاب ۱۳۵۷بدست رئیس جمهور وقت آقای دکتر بنی صدر نهایتا در ۱۳۵۹و همزمان با تعطیلی دانشگاه تهران موفق بدریافت لیسانس موسیقی در رشته اتنوموزیکولوژی میگردد، وی که نوازنده سازهای بادی میباشد علاقه فراوانی به انواع موسیقی فولک و محلی ایران و کشورهای همسایه داشته و پایان نامه لیسانس خود را در زمینه موسیقی عاشیق های آذربایجان با استاد راهنمای خود مرحوم دکتر مسعودیه به پایان رسانده. در سالهای بعد و در پی بروز جنگ ایران و عراق وی به امریکا سفر کرده و فعالییت موسیقی خود را در آنجا پی میگیرد که برگزاری کنسرت موسیقی اصیل ایرانی در سالن لینکلن سنتر نیویورک از جمله فعالیت های وی می باشد. پس از پایان جنگ به ایران باز گشته و مدت ۲۷ سال را در ایران سپری می کند و در این مدت بدلیل علاقمندی و کنجکاوی بدنبال موسیقی محلی ایران به استانهای مختلف سفر می کند تا موسیقی آن مناطق را تجربه کند: با تشکیل یک گروه موسیقی و گروه کر در جشنواره نماز استان مازندران شرکت و موفق به کسب مقام دوم می شود. مدرس موسیقی در آموزشگاه های متعدد تهران بوده ساز اصلی وی فلوت کلاسیک می باشد و چندین ساز بادی دیگر از قبیل نی، بالابان، قوشمه و ... را مینوازد وی اکنون 5 سال است که به امریکا مهاجرت کرده و ساکن شهر سندیگو می باشد

آرش شاپوری

آرش شاپوری، متولد سال ۱۳۵۸، موسیقی را از سن شش سالگی با فراگیری سازهای پیانو و تمبک آغاز کرد. در سال ۱۳۷۰ جایزه نوازندگی پیانو را از یکی از فستیوال های موسیقی در ایران دریافت کرد. وی تاکنون نوازندگی تمبک در گروه های متعدد موسیقی را بر عهده داشته است.

مریم فولادی

مريم فولادي متولد سال ۱۳۴۶ -۱۹۶۷ در تهران. موسيقي را در سنين نوجواني با نواختن ساز تار نزد مرحوم استاد حبيب الله صالحي از شاگردان استاد شهنازي آموخت و در دانشگاه هنر نزد استاد هوشنگ ظريف به يادگيري تكنيك هاي اين ساز پرداخت.
مریم همراه با گروه هاي موسيقي متعددی به اجراي كنسرت در كشورهاي اروپایی و آسيایی براي معرفي موسيقي ايراني پرداخته است.
مریم فولادی همچنين با مراكز و آموزشگاه های مختلف موسيقي جهت آموزش موسيقي همكاري داشته است . وی پس از مهاجرت به کشور آمریکا، هم اینک در شهر لس آنجلس سکونت داشته و به فعالیت موسیقی خود ادامه می دهد.

ملیکا فتحی

ملیکا فتحی مدرس ،طراح واجرا کننده رقصهای ایرانی است.
ملیکا فعالانه و با پشتکار فراوان سالها رقصهای متفاوتی از نقاط مختلف ایران و همینطورانواع رقصهای خاورمیانه، سیلک رد و رقص صوفی را طراحی وبه اجرا دراورده است. ملیکا که از والدین ایرانی مهاجر در امریکا متولد شده است، عشق به فرهنگ وملیت ایرانی اش را در رقص، موسیقی وشعر ایران کشف کرد. او که از خردسالی رقص را اغاز نمود اولین تعلیمات رقص کلاسیک ایرانی را نزد شهرزاد خرسندی در شمال کالیفرنیا فراگرفت. پس از ان تحت تعلیم خانم نیوشا نافعی در اکادمی رقص نیوشا به فراگیری رقصهای سنتی ، محلی و مدرن ایرانی پرداخت.
ملیکا اکنون چندین سال است که به تدریس و اجرای حرفه ای رقص به صورت سلو یا به همراهی گروه مشغول می باشد. ملیکا در حال حاضردر شمال وجنوب کا لیفرنیا به تدریس و اجرای انواع رقص می پردازد.

FACEBOOK COMMENTS WILL BE SHOWN ONLY WHEN YOUR SITE IS ONLINE